válkaČeskoslovenskoobjevy

Tyhle čokoládové bonbóny vás rozpálí: uvnitř je čili paprička s tequillou

+ 2 fotky+ 3 fotky

Říká se, že všechno chutná lépe, pokud se polije čokoládou. Tahle myšlenka tvoří základ byznysu cukrářské firmy Golden Edibles, která hnědým zlatem pokrývá snad všechno možné, co roste ze země. Není divu, že jejím gurmánským experimentům neušly ani pálivé chilli papričky jelapenos, bez nichž si staří Mayové a Aztékové tekutou čokoládu neuměli vůbec představit. Současní kulináři ovšem zašli ještě dál.

Jan Kyzlink 19. června 2015
Papričky jalapeños v čokoládě: čertovsky dobrá pochoutka!

Papričky jalapeños v čokoládě: čertovsky dobrá pochoutka!

Redakci webu 7deadlymag.com se totiž chilli paričky v čokoládě zdály málo ohnivé. „Popadli jsme injekční stříkačky, oprášili láhev s tequillou, kterou jsme měli schovanou, a do každé peprné zelené ponožky jsme vstříkli půlku dávky,“ vylíčilo poeticky svůj výrobní postup sedm statečných z vražedného časopisu. „Výsledkem byla exploze pálenky, následovaná nemilosrdným popálením jazyka hustě semínkovými papričkami. Tento žár jen lehce zmírňovala čokoláda a k čertu to dobře chutnalo!“ popsali chlapci své neobyčejné chuťové zážitky. A jak se po konzumaci této pochoutky cítili? „Nedávejte nám takové neslušné otázky,“ odpověděli. No, radši to ani nechceme vědět. Co se na záchodě přihodí, to ať tam také zůstane!

Související články

Další články

Zavří­t reklamu